Skab din egen skæbne med denne Sword of Destiny anmeldelse

Denne Sword of Destiny spillemaskine anmeldelse sikrer dig det bedste udgangspunkt, inden du går ind og forsøger at vinde den store jackpot. Sword of Destiny er en ny online spillemaskine udgivet i 2017 af SG Interactive. Spillet er baseret på bogserien Sword of Destiny skrevet af polske Andrzej Sapkowski. Bogserien, der går forud for den verdenskendte ”The Witcher” serie, er af typen epic fantasy som spilmaskinen også bærer tydeligt præg af. Udvikleren SG Interactive har en lang historie med succesfulde udgivelser som tæller populære titler som blandt andet Dr. Jekyll Goes Wild, Monopoly – Bring the House Down og Zeus God of Thunder. Deres spil opdateres regelmæssigt og sikrer altså den bedste brugeroplevelse gang og gang igen, hvilket tydeligt ses på Sword of Destiny maskinen.

Sword of Destiny kan prale af at have enormt flot grafik, mange spændende bonusfunktioner og 5 hjul med 25 totale linjer man kan vinde på. Desuden kan man ved at matche de rigtige symboler på linjerne få en gevinst på op til 625 gange indsatsbeløbet man har satset. Derudover kan man være heldig at ramme symbolerne til enten at få gratis spins på maskinen, eller andre sjove bonusser.

Regler for Sword of Destiny

Da denne Sword of Destiny Slot anmeldelse blev skrevet, blev det erfaret at det kræver minimum 3 af samme symbol på en af de 25 betalingslinjer, for at udløse en gevinst til spilleren. Gevinsten gives for alle vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen hvad angår scatter symbolet, som udbetaler gevinst for hver placering. Ydermere er det kun den største gevinst der bliver udbetalt for hver spillelinje, imens de heldige gratis spin symboler udløser hele 8 spins til den heldige spiller. Minimums indsatsen på maskinen er sat til 0,16 kr., men hvis man er til større risici, og gevinster, kan man gå helt op til 144 kr. pr. spil.

Tilbagebetalingsprocent er et udtryk for, hvor mange penge som maskinen udbetaler til spilleren. Hvis tilbagebetalingsprocenten er på 70 % betyder det, at 70 kr. ud af 100 kr. bliver udbetalt ti spilleren, og dermed tager huset de resterende 30 kr. Typisk ligger denne procentsats mellem 93 % og 96 %, men på Sword of Destiny er den i den øvre kvartil på hele 95,94 %. Sword of Destiny udbetaler altså 95,96 kr. for hver 100 kr. tilbage til spilleren.

Hvordan vinder man hovedgevinsten på Sword of Destiny?

Hovedgevinsten på Sword of Destiny bliver udbetalt, hvis man er så heldig at ramme 5 Fallen Archangel symboler på de 25 spillelinjer, som i det tilfælde giver den føromtalte gevinst på 625 gange din indsats. Hvis man ikke er så heldig at ramme 5 Fallen Archangel, har man stadig muligheden for en stor gevinst ved at ramme 5 Frost Warrior, som udløser en gevinst på 250 gange din indsats. Endvidere er der også muligheden for at ramme X-Zone symbolet som giver gratis spins og udløser et bonusspil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *