Sådan gør du brug af gratis lån hos Vivus

Den finansielle sektor er lige nu i rivende udvikling. Der sker alle mulige opbrud med traditioner og pludselig er man begyndt at gøre ting på helt nye måder. Før sad bankerne på det meste og hvis man f.eks. skulle låne penge, så var det kun gennem banken og der var ét måske to lån at vælge imellem. I dag er det et helt andet billede da bankerne pludselig har fået konkurrence. Nu kan du låne penge alle mulige forskellige steder, lynhurtigt og gnidningsfrit, og på mange forskellige måder. Det er ikke længere det traditionelle lån der hersker, men i stedet er der blevet lukket op for sluserne, så forbrugerne har et kæmpe udvalg at vælge mellem – hvilket gør din situation mange gange bedre!

Hvad er et gratis lån?

En af de nyere ting, som ikke har været hørt om før er noget, som måske skurer lidt i nogle ører. Det er nemlig det, som kaldes et gratis lån. Det udbydes bl.a. af Vivus, men også mange andre udbydere tilbyder denne slags lån. Det lyder måske lidt fjollet, at et lån kan være gratis – for er renten ikke lige præcis prisen på penge? Hvordan kan den så være gratis? Selvom det lyder for godt til at være sandt, så er det faktisk den pure virkelighed, da det ganske enkelt betyder, at man kan låne et bestemt beløb i en bestemt periode uden at skulle betale en eneste krone mere tilbage. Begrænsningen ligger altså i, at det som regel ikke er 500.000 kr. du kan lån over de næste 10 år, men i stedet mindre beløb over en måned eller to. Det gør, at det er smart til nogle andre formål – men hey, det er gratis!

Det kan du bruge et gratis lån til

Som nævnt tidligere, så vil et gratis lån fra f.eks. vivus (som i princippet faktisk er mere kredit end lån) løbe over relativt kort tid og ikke være specielt store beløb. Hvad kan man så bruge det til, tænker du nok. En situation de fleste har prøvet at være i er sandsynligt, at man står sidst på måneden, det er lidt presset med penge og at få det til at løbe rundt og bum, på vej hjem fra arbejde går bilen i stykker. Den skal repareres og det skal være nu, men du har ikke pengene. Her er sådan et lån perfekt.

Som med så mange andre ting der handler om økonomi, så er det vigtigt at man lige har in mente, at man selvfølgelig skal være påpasselig, hvis ikke man har økonomien. Man skal ikke påtage sig forpligtigelser, som man f.eks. ikke kan tilbagebetale eller er usikker på. Det betyder bestemt ikke, at man ikke skal benytte sig af ovenstående mulighed, for det er bestemt en god mulighed, men blot lige overveje hvordan det passer ind i ens egen økonomi. På den måde er man sikret, at alt går fejlfrit og man opnår det fulde potentiale af f.eks. et gratis lån hos vivus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *