Sådan finder du et billigt hotel i London

Hotel London

London er en populær rejsedestination, ikke mindst på grund af de lave priser på flybilletter til den engelske hovedstad. Desuden er det en fantastisk by med utroligt meget at byde på, både inden for arkitektur, kunst, mode og kultur.

Når man skal besøge London, skal man nødvendigvis også finde et hotel, som man kan overnatte på. Det er imidlertid ingen sag at finde et hotel, for dem er der tusindvis af i byen. Det er dog langt sværere at finde et hotel, der er både godt og billigt. Hotellerne i London er nemlig ofte rigtig dyre, og der er meget stor forskel på, hvad man får for pengene.

Det skal du kigge efter når du bestiller hotel

Når man skal bestille sit hotel i London, er det første mange kigger efter nok prisen på hotellet. Selvfølgelig vil man gerne bestille et hotel til billige penge, dog skal man være opmærksom på, at mange af de rigtig billige hoteller i byen ofte ikke er i så god stand.

Det er derfor en rigtig god ide at læse anmeldelserne for hotellet, inden man booker det, for at se hvad tidligere gæster havde at sige, godt som skidt. Ved at læse anmeldelserne kan man bedre danne sig et blik over, om hotellet er besparelsen værd. Hvis det har mange dårlige anmeldelser, kan det være en ide, at kigge efter et andet, der måske er en smule dyrere.

Med det sagt er det stadig muligt at finde et billigt hotel i London. For eksempel kan man kigge efter et hotel, der ligger udenfor centrum. London er inddelt i zoner, hvor zone 1 er midten af byen, zone 2 er en smule længere ude, zone 3 er lidt længere væk og så videre. Typisk afspejler priserne på hotellerne også beliggenheden, så hoteller i zone 1 vil oftest være dyrere end hoteller i zone 3. Der kører undergrundstoge mellem alle zonerne, så man hurtigt kan komme frem og tilbage, også selvom man vælger et hotel, der ligger i zone 3 eller zone 4.

Det skal du huske når du bestiller hotel i London

Når man skal bestille et hotel i London, er der nogle ting, man skal huske. For det første er det selvfølgelig vigtigt, at undersøge om man skal betale for hotellet på forhånd. Nogle hoteller vælger at tage imod betalingen, når man tjekker ind, så der kan det eventuelt være en fordel at have vekslet penge til hotellet hjemmefra. Desuden skal man mange steder vise ID på hotellet i form af pas eller kørekort.

Derudover er det også en god ide, at tjekke hvor hotellet ligger henne i forhold til de attraktioner, man gerne vil besøge. Det er en fordel at vide, hvordan man kommer frem og tilbage til hotellet, og hvilken form for transport man regner med, at skulle bruge mest. Kender man hotellets placering, er det også nemmere at lave en plan for de dage, man er i byen, da men har nemmere ved at finde ud af, hvordan man skal komme fra hotellet og til de forskellige attraktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *