Promover dit firma med reklameartikler, der skaber synlighed

Som et lidt mindre firma med et begrænset budget til PR oplever du måske, at det ikke altid går lige så strygende med at få nye kunder ind. Dette er der mange i samme situation som dig, som også døjer med. Det skyldes ikke nødvendigvis kvaliteten af jeres service eller jeres produkt – tværtimod. Det skyldes simpelthen bare det faktum, at i ikke er ordentligt etablerede på markedet endnu. Og det er det desværre svært at blive, når man ikke har pengene til at komme ordentligt ind i spillet.

Der er dog ingen grund til at kaste håndklædet i ringen. Tværtimod bør du i stedet vælge at se på problemerne som en sjov udfordring, som du skal finde på andre måder at løse. Der er mange muligheder for, hvad du i stedet kan gøre. Nogle er mere omstændige end andre. De værste af disse tæller for eksempel at opsøge kunderne direkte, enten via telefonopkald eller via stande i lokale shoppingområder. Denne taktik kan dog nemt give dig og jeres firma et ry for at være pågående og irriterende. Heldigvis er der en nemmere og billig metode, som du kan ty til.

Nøgleringe med logo og andet merchandise

I stedet for at betale for svimlende dyre tv-reklamer eller reklamer online, så kan du sørge for at give folk en fysisk genstand med dit firmas logo på. På den måde har de altid en lille reminder om dit firma med sig, og det fungerer faktisk overraskende godt. En anden god ting er, at det sjældent er særligt dyrt at få sat en smule tryk på en lille dims. Her skal du selvfølgelig vælge noget, som ikke koster så meget at producere – for eksempel billige keyhangers.

Billige keyhangers, eller nøgleringe, kan købes for næsten ingenting. Du kan her få lavet nøgleringe med logo, enten i form at et klistermærke, et lille vedhæng eller en indgravering. Disse kan du dele ud til folk i forbindelse med arrangementer eller åbent hus. En nøglering sætter folk i nøglen, og den bruger de flere gange hver dag. Selvom de ikke tænker videre over det, så vil de derfor blive eksponeret til skjult reklame for dit firma hver eneste dag. Og selvom det måske ikke virker med det samme, så er der stor chance for, at de vil tænke på dig først, næste gang de har brug for en ydelse inden for dit felt.

Andre tips til billig reklame

Nøgleringe med logo er et hit. Du er måske skeptisk nu, men prøv det – det virker altså! Og når du er overbevist, ja så kan du gentage succesen med en række andre produkter. For eksempel kan du få lavet kuglepenne med firmaets navn på, notesblokke med logo, bæreposer og meget andet. Det vigtigste er at vælge noget, som folk bruger aktivt i hverdagen. Samler produktet støv i en skuffe, så vil det nemlig næppe have nogen reel PR-effekt. Det er kun fantasien, som sætter grænser, så det er bare med at komme i gang med at designe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *