Invester i et sleeve og giv din Macbook den bedste beskyttelse

En macbook computer er en af de dyreste laptops i Danmark, men selvom det er en af de dyreste computere, vælger flere tusinde danskere at købe en macbook hvert år. Det skyldes primært to ting: Dens højfunktionelle ydeevne og dens stilrene og pæne design. Disse to ting går igen ved alle af Apples produkter, hvilket man kan se ved deres iPhone & iPad produkter.

I og med at det kan være en dyr investering, at skulle ud at købe en ny Macbook, så er det også vigtigt, at man tænker fremtidig beskyttelse. For hvem ved, måske er din Macbook allerede gået i stykker efter et par måneder.

For at undgå alvorlige fysiske skader, kan du vælge at investere i et sleeve. Et sleeve er lidt ligesom en computertaske, dog har et sleeve ingen håndtag. Et sleeve er perfekt til dig som ofte et på farten og ønsker at beskytte din Macbook mod alvorlige beskadigelser.

En af de webshops, hvor du kan købe et nyt Macbook sleeve er webshoppen Bomo. Bomo har et bredt udvalg af sleeves, computertasker & macbook covers. De har samlet de bedste mærker indenfor hver felt. De tilbyder 1 dags levering & 90 dages fuld returret. Der kan du både finde et nye Macbook Pro 13 sleeve eller et nyt sleeve til din Macbook air.

Nogen af de mærker som Bomo forhandler er:

Wouf

Wouf er et spansk mærke der producerer en lang række forskellige produkter. De er særlig kendt for deres charmerende designs og mønstrer, som de anvender i forbindelse med deres design. Deres designs er inspireret af den spanske natur & eksotiske planter & frugter.

De har et cool udvalg af computer sleeves til computere i 13 størrelsen, hvilket passer perfekt til de nye Macbook Pro 13 computere.

Deres priser starter fra 379 kroner.

Ryan Frank

Ryan Frank er endnu et spansk mærke, du kan finde hos Bomo. Det unikke ved Ryan Frank produkterne er, at produkterne er produceret af 100% miljøvenlige & genbrugte materialer. F.eks. er deres Shred sleeves lavet af gammelt tøj.

Hvis du vil give din Macbook et unikt og frisk look, bør du overveje at investere i et Ryan Frank sleeve

Targus

Targus computer sleeves er en gammel klassiker, når vi snakker om computer sleeves & computertasker. Du kan kendetegne deres produkter ved deres minimalistiske design, som du ofte finder i en sort farve. Når du køber et Targus sleeve, køber du et produkt med livstidsgaranti, hvilket vil sige, at hvis dit Targus sleeve går i stykker efter et par år, så sender Targus en ny erstatning.

Hama

Hvis du vil give din Macbook en god beskyttelse, kan det overvejes at købe et sleeve fra den tyske producent Hama. Hama er bedst kendt for deres Hard Case protection case, der er produceret af et solidt EVA materiale. Sleevet er produceret af et udvendigt EVA materiale, som mange kufferter også er lavet af. Materialet kan klare mange voldsomme slag og ridser, uden den tager skade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *