Frigiv (studie-)tid ved at købe professionel korrekturlæsning

Opgavekorrektur

Går du på en videregående uddannelse, kan du ikke slippe uden om skriftlige opgaver. Der stilles mange krav til dine opgaver og den måde, du opbygger den på. Du skal både gå i dybden med en bestemt problemstilling, men du skal afgrænse dig til et bestemt område inden for dit felt. Din opgave skal have faglig tyngde, men den skal også være formidlet på en måde, så den er nem at læse.

Når du bruger meget krudt på at lave en opgave, kan du overveje at outsource korrekturlæsningen til et professionelt korrekturbureau. For eksempel kan du finde studievenlig korrekturlæsning hos opgavekorrektur.dk.

Selv om du er på SU, og du nok hellere vil bruge dine penge på sjovere ting, kan du gøre livet nemmere for dig selv ved at købe dig til professionel korrekturlæsning, så du kan bruge din tid og energi på andre ting.

Det indre tæller, men det gør det ydre også

Når du skriver opgave, skal du både lægge kræfter i det faglige indhold men også i formidlingen af det. Godt nok skal størstedelen af din energi bruges på at lave benarbejdet, så du har materiale til opgaven, men du skal også huske at afsætte ressourcer til korrekturlæsningen. Har du ikke selv tiden til det, kan du få hjælp fra et professionelt korrekturbureau, så du sikrer dig selv den bedst mulige karakter.

For korrekturen kan nemlig trække din karakter op eller ned, afhængigt af hvor god den er. Har du lavet en fin opgave til et 10-tal, kan du måske snige dig op på et 12-tal, hvis opgaven vurderes til at være ekseptionelt velformuleret og formidlet. Har du lavet en mindre god opgave til karakteren 00, kan du muligvis hive den op til et 2-tal, hvis den sproglige formidling er i orden.

Bureauerne løser forskellige opgaver

Korrekturbureauerne kan løse forskellige problemer for dig. Er du egentlig god til dansk retskrivning men mangler et ekstra sæt professionelle øjne til at kigge din opgave igennem? Eller vil du gerne have en professionels tekstvurdering af dit sprog, så du undgår at aflevere en opgave fyldt med forkerte vendinger og talesprog?

Uanset hvad du skal have hjælp til, kan korrekturbureauerne hjælpe dig. De tilbyder som regel forskellige pakkeløsninger, hvor du kan købe alt fra en simpel gennemgang til en komplet overhaling.

They do it in English too

Nogle bureauer tilbyder også engelsk korrektur. På nogle uddannelser skal du skrive enkelte opgaver på engelsk, og som om det ikke kan være svært nok at holde styr på de danske retskrivningsregler, skal du nu også til at tænke i engelske regler. Derudover skal du stadig huske at følge reglerne for akademisk skrivning.

Det er mange mundfulde på en gang, og befinder du dig i en sådan situation, kan du overveje at kontakte et korrekturbureau. Så har du en mindre ting at tænke på, og du kan koncentrere dig om at skrive en faglig solid opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *