Find den rette bryllupsgave

Bryllupsgaver

Når nogen du kender skal giftes, er det højst sandsynligt en af de vigtigste og aller glædeligste dage i deres liv. Det er noget de begge har arbejdet hårdt for, og når dagen endelig er kommet skal den fra alle sider gøres til noget helt specielt.

Brudeparret har sikkert gjort deres for at finde den bedste mad og underholdning, og det er derfor op til dig at finde den rette gave til dem. Men hvad skal du lige finde på? Hvad giver man egentlig i bryllupsgave? For manges vedkommende er budgettet til bryllupsgaven lidt større end normalt, så mulighederne er mange.

Bryllupsgaver til dem begge

En god type gave at give et brudepar er noget, de kan bruge sammen. Det kunne være oplevelsesgaver i form af en romantisk ballontur eller en bodyfight i en vindtunnel. Det kunne også være et gavekort til spaophold eller kroophold.

Hvis parret har haft budget til det, har de nok planlagt en rigtig fin bryllupsrejse, så det er en super god idé med denne type bryllupsgaver at skrive, at det er til deres 1 års bryllupsdag.

Når man er blevet gift, er der også ofte enten børn på vej, ellers er de der allerede, og så kan det betyde rigtigt meget, at man får lidt ro sammen og kan nyde hinandens selskab.

Godt køkkenudstyr som bryllupsgaven

I Danmark går mænd og kvinder næsten lige meget i køkkenet og lækre køkkenredskaber kan vi alle lide. Der er fx ikke noget værre end en kniv, der er sløv efter to dage eller et skærebræt, der er for lille. Derfor er en god, dyr kniv eller et stort lækkert skærebræt et oplagt valg, da der som sagt tit er lidt flere penge at købe for. Og det kan selvfølgelig også være meget andet.

Pyntegaver

Gaver til hjemmet er også en oplagt ide til bryllupsgave. Fx pynter Kaj Bojesens træfigurer i de fleste hjem, ligesom en Kähler-vase gør. Danskerne er kendt for deres design, så hvorfor ikke give noget af det bedste design til nogle helt specielle mennesker på den helt specielle dag? Det er i hvert fald svært at gå galt i byen med og udvalget er rigtig stort.

Personlige bryllupsgaver

Det første forslag her er ikke en rigtig gave, men alligevel noget, man giver til brudeparret. Det er rigtig sjovt at stille et stort lærred frem det sted, hvor bryllupsfesten bliver holdt. Her lægger man en masse maling og pensler eller blot tuscher, og så er det ellers bare at lade gæsterne tegne løs. Så kan de skrive en hilsen til dem og brudeparret har et helt unikt minde de altid kan kigge på.

En mulighed i denne genre er at få fingrene i en masse billeder og andre minder fra deres begges liv, og deres fælles liv, og lave enten en stor kollage eller en fotobog med en masse sjove minder – og her kan det være en god idé at efterlade en masse tomme sider, som de selv kan fylde ud resten af deres liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *