Ferratum og Føniks Privatlån – de førende långivere på online-markedet

Er du på udkig efter et hurtigt lån, der er nemt at ansøge om? Så fremstår særligt Ferratum og Føniks Privatlån som to af de allermest oplagte långivere at tage kontakt til.

En fællesnævner for dem begge er nemlig, at de hver især går meget op i at udstede deres lån så hurtigt som overhovedet muligt, og de oplever dertil begge masser af succes på det danske online-lånemarked. Dette skyldes ikke mindst en overskuelig og gennemsigtig lånepolitik, der er til at forstå og tage fat på.

Begge långiveres hjemmesider oplyser ganske enkelt kunderne om alle de detaljer, man kan komme til at have behov for – og derfor er det langt fra et tilfælde, at flere og flere kunder føler sig trygge og tilfredse ved at indgå en aftale med lige netop Ferratum eller Føniks Privatlån.

Når det kommer til låneaftaler på nettet, er der immervæk som regel to overordnede fokuspunkter: først og fremmest skal det være hurtigere, nemmere og billigere end at gå i en konventionel, fysisk bank. Og endvidere er tryghed og sikkerhed et enormt vigtigt kriterie at udfylde som långiver, da kontakten foregår udelukkende elektronisk eller over telefon.

Hvad kræver det at låne hos Ferratum og Føniks Privatlån?

Et andet kendetegn hos online långivere som Ferratum og Føniks Privatlån er, at deres liste af krav i den grad er til at overskue.

Hos Ferratum vægter de særligt højt, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, at du som minimum er fyldt 23 år, og at du har et dansk statsborgerskab med et dertilhørende personligt CPR-nummer. Læs om Ferratum her.

Hos Føniks Privatlån er der særligt fokus på, at du er mindst 20 år gammel, at du ikke står i RKI, og at du kan dokumentere de fornødne oplysninger vedrørende din indtægt. Endvidere skal du blandt andet oplyse informationer omkring din bankkonto, din beskæftigelse og din adresse. Læs om Føniks Privatlån her.

Alt i alt vil det således næppe tage dig specielt lang tid at udfylde en ansøgning og sende den af sted, uanset om du vælger den ene eller den anden udbyder. Derudover opererer de begge med en yderst hurtig svarprocedure, så du skal ikke vente særligt længe på at modtage en godkendelse eller alternativt et afslag.

Hvad er de primære fordele ved Ferratum og Føniks Privatlån?

Samlet set står det klart, at der er stor forskel på at låne penge hos långivere som Ferratum og Føniks Pritvatlån og at låne penge i en fysisk bank. Online långivere er opstået som et resultat af et behov for hurtigere og mere effektive låneprocesser, og det er lige præcis derfor, at begge udbydere oplever massiv succes i øjeblikket.

Der er naturligvis mange årsager til, at långivere på nettet kan opnå et så højt niveau med hensyn til hurtighed og effektivitet, men der er særligt én fordel, der gør en kæmpemæssig forskel. Her tænkes der specifikt på, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Dette bliver nemlig opfattet som en privat sag, som du selv får muligheden for at håndtere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *