Få hjælp i din virksomhed af dygtige eksterne advokater

Hvis du har en lille virksomhed, har du sandsynligvis ikke råd til at have en advokat ansat på hverken fuldtid eller deltid. En advokat er dyr, og det er derfor kun en, som du hyrer ind, når der er brug for det. Det er også en meget mere fleksibel løsning. Selv hvis I har en advokat ansat i virksomheden, kan der være situationer, hvor det er rart at få en ekstern eksperts øjne på sagen. Det kan være, hvis det er en sag, der ligger uden for jeres advokats kompetencer.

I begge tilfælde er det en god ide for jer, at I kontakter et firma som TVC. De har mange års erfaring med at arbejde med virksomheder og den jura, der er forbundet med det. Det gør, at de er yderst kompetente og specialiserede indenfor erhvervsjura. De har en struktur, hvor deres medarbejdere er specialiserede indenfor et område. Det gør, at I også som stor virksomhed med egne advokater kan nyde godt af deres hjælp, idet at advokaterne fra TVC har ekspertviden indenfor deres felt.

Advokaten kan sikre at kontrakter lever op til gældende lovgivning

Loven ændrer sig konstant, og det kan være svært at være opdateret på alle fagområder. Når I har med specialister at gøre, kan I nemt få svar på alle de spørgsmål, I måtte have, og få rådgivning, der har bund i den nyeste viden indenfor området. Det gør, at jeres kontrakter altid kommer til at leve op til, hvordan praksis er på området, netop nu. Det er en stor fordel for jer som virksomhed, lige meget om det er en ansættelseskontrakt eller en kontrakt med en kunde eller en samarbejdspartner.

Hvis I arbejder med et bestemt område, er det også meget muligt, at I kan få hjælp og rådgivning hos TVC. De har for eksempel specialister indenfor energi, EU, teknologi og sportsret. Det gør, at I kan få en meget specialiseret viden om den seneste nye lovgivning på området.

Virksomhedsoverdragelse og generationsskifte er en stor beslutning

Hvis du overvejer at lade de yngre generationer komme til i virksomheden, eller du vil overdrage den til en anden, er det både en stor personlig beslutning og en stor økonomisk beslutning. Det er derfor vigtigt, at du overvejer det nøje, inden du kaster dig ud i det, og får den vejledning, som du har brug for. Hvis en virksomhedsoverdragelse eller et generationsskifte ikke kommer til at foregå på den rigtige måde, kan det komme til at have store økonomiske konsekvenser på sigt.

Også på dette område kan du få hjælp af TVC til processen. De kan starte med at vejlede dig om, hvad der er vigtigt i de indledende faser, og sørge for, at der er styr på det hele, når I kommer godt i gang med processen. Det er med til at gøre, at din virksomhed kan komme på nye hænder eller blive overdraget til den yngre generation uden de store problemer. For mange vil det være deres livsværk, som de overdrager, og det er derfor vigtigt at få den rigtige vejledning i forhold til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *