Eksperimenter med cannabisolie

At indtage cannabisolie af den ene eller den anden grund kan være meget gavnligt af forskellige årsager. Der er mange, der prøver cannabisolie fordi, at de har prøvet mange andre præparater, som aldrig har fungeret og derfor går de til noget mere alternativt og i højere grad eksperimenterende. Grunden til, at man fortsat kalder anvendelsen cannabisolie for eksperimenterende er, at det ikke som sådan anses som værende et lægemiddel endnu. Det betyder, at man ikke kan komme hen til sin læge og bede om en recept på cannabisolie. Det betyder også, at en læge kan have svært ved at rådgive dig i forbindelse med indtagelsen af cannabisolie for tit kan det være svært for lægen at sige præcis hvilken dosis du skal have. Det er der dog heldigvis mange andre mennesker, der kan hjælpe dig med.

Find erfaring fra andre brugere af cannabisolie

Når nu man kun i få tilfælde kan få hjælp af sin læge er der heldigvis mange millioner af brugere cannabisolie ude i verdenen, som man kan få hjælp af. Det er nemlig sådan, at der på verdensplan er mange mennesker, der indtager denne form for olie og mange af disse mennesker kan hjælpe dig med at blive klogere på hvilken dosis du skal have. Lige når man går i gang med at indtage cannabisolie så vil man måske være i tvivl om hvor mange dråber man skal tage, og hvis man ikke ved noget som helst om denne type olie kan det være, at man tager flere skefulde for at få den ønskede virkning.

Før man begynder at eksperimentere med cannabisolie på egen hånd så er dog en rigtig god ide lige at høre om erfaringer fra andre, som har prøvet noget lignende. For det er altid godt at få erfaringer fra andre, da det kan gøre, at man ikke behøver at tage nogle chancer, som måske kan være uhensigtsmæssige i sidste ende. Et sted, hvor man kan få meget værdifuld information er internettet, hvor der findes hele internetfora, som er særligt dedikeret til folk, som indtager cannabisolie af forskellige grunde. Det kan både være, at man bruger det for at lindre nogle smerter eller fordi, at man har en anden skavank.

Giv erfaringer med cannabisolie videre

Inden man begynder at stille spørgsmål inde i disse fora bør man altid danne sig et godt overblik over de forskellige tråde, som allerede findes. For ofte vil der være andre, som har stået i præcis samme situation som en selv, og her er det en fremragende ide at trække på andres erfaringer. For ved at gøre dette kan du være sikker på, at du bliver meget klogere og så kan du læse de råd og vejledninger, som vedkommende har fået.

Det kan være, at andre brugere af cannabisolie har rådet vedkommende til at starte med et par dråber om dagen og se om det virker. Måske vil vedkommende dernæst have svaret, at det enten virkede eller ikke virkede og så vil man kunne bruge denne erfaring til noget. Generelt er det en fingerregel, at man hellere skal starte med at tage lidt for lidt i stedet for at tage meget når man begynder at indtage cannabisolie. Så et par dråber om dagen er at foretrække at starte ud med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *