CBD-olie er lovliggjort som medicin i Danmark

Det har længe været en diskussion om cannabis olie skal godkendes som et medicin i Danmark, og nu er det faktisk blevet gjort lovligt at medicinere med cannabis. Der er mange syge mennesker som gerne vil prøve cannabis for at se om det eventuelt kunne virke mod deres sygdom. Det er endnu ikke noget der er godkendt til bestemte typer af sygdomme, og man ved ikke rigtigt hvad det virker på og hvad det ikke virker på, derfor er kan det være fristende at prøve og se om det virker på en selv og ens egen sygdom, hvis man har svært ved at finde andet medicin der virker.

CBD-olie er en forkortelse for cannabisolie, så hvis man leder efter cannabis olie online kan man også finde det under navnet CBD-olie. Man kan endnu ikke købe olie med cannabis i, i håndkøb. Det skal være en medicin der udskrives af lægen på recept. Hvis man gerne vil prøve cannabis olie skal man gå til egen læge og snakke med dem om det. Det kan dog være ret svært at få lov til at prøve det af sin læge, da det er en konkret vurderingssag fra patient til patient.

Prøv CBD-olie uden THC

Hvis man gerne vil prøve cannabis olie, så kan man prøve at købe den olie der ikke indeholder THC. THC er det euforiserende stof der er i cannabis, og det er dette stof der er ulovligt at købe uden recept i Danmark. Der er lavet CBD-olier uden stoffet THC i, hvor det simpelthen er fjernet fra olien inden den puttes på flasker. Det er ikke til at vide hvad det er der virker i CBD-olie, og det kan jo være at en olie uden THC virker lige så godt som en olie med THC, det er i hvert fald værd at give et forsøg.

Man kan købe CBD-olie uden THC i som håndkøb. Dette er kategoriseret som et kosttilskud, og derfor kan man købe det uden nogen form for recept hos lægen. Det er nemmest at finde denne olie online, og bestille den hjem, der er endnu ikke så mange butikker de5r forhandler olien. Man kan også være heldig at finde olien i en helsekost butik hvis man har en i byen. Når man køber olien er det dog vigtigt at man sørger for at det er en olie der ikke indeholder THC, da dette som sagt er ulovligt, og derfor vil man gøre noget kriminelt hvis man køber cannabis olie uden recept fra lægen.

CBD-olie kan bruges til rigtig meget

Hvis man køber CBD-olie i håndkøb og dermed uden THC i, så er det faktisk en olie der kan bruges til rigtig meget. Der er mange der bruger olien som et kosttilskud, også selvom de ikke fejler noget. Cannabis planten indeholder mange gode indholdsstoffer, og der er mange sunde vitaminer og mineraler i den. Der behøver ikke være nogen euforiserende virkning i olien for at den virker. Man kan sagtens nyde godt af alle de andre gode funktioner man finder hos cannabis, andet end den euforiserende virkning.

Når man bruger cannabis olie skal man indtage det i dråber. Der er mange forskellige måder at indtage det på. Man kan dryppe et par dråber direkte på tungen. Mange bruger at dryppe lidt dråber ned i et glas vand eller et glas saft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *