Cannabis olie hjælper til mod smerterne

I dag er der rigtig mange mennesker, der bruger Cannabis olie, hvis de er syge. Det er ikke fordi de bliver raske, men fordi det har en beroligende effekt på kroppen og det dulmer de smerter de får, på grund af deres sygdom. Der bliver forsket, om denne olie kan hjælpe mennesker der har kræft på andre måder, men indtil videre bruger de kræftramte det blot imod smerterne.

Cannabis olie, kommer fra cannabis planten. Det bliver ofte brugt af mennesker, som har ADHD eller andre sygdomme, såsom sklerose. Grunden til, at de bruger Cannabis olie, er fordi det har en beroligende effekt og det hjælper dem igennem de lidelser de nu måtte have, på grund af den sygdom de har. Hvis du selv har en sygdom, hvor du får mange smerter, så undersøg om Cannabis olie måske er noget for dig, da det kan være med til at dulme smerterne og derfor gør det lidt mere behageligt for dig at være i din egen krop.

Undersøg dine muligheder inden du tager Cannabis olie

Selvom Cannabis olie har en beroligende effekt, så er det ikke euforiserende, ligesom hash er, og derfor er det lovligt herhjemme i Danmark. Der er nogle få bivirkninger ved denne olie, ligesom der er ved så meget andet medicin og lignende. Hvis du gerne vil have Cannabis olie, så er det selvfølgelig en god idé at undersøge alle bivirkninger, så du er forberedt på det. Derudover kan du finde ud af, om der er noget du ikke kan tåle ved det, så du ikke får et uønsket resultat ud af det.

Olien er bestemt ikke farligt, men det er stadigvæk en god idé at undersøge det grundigt, inden du indtager det, ligesom man skal med så meget andet. Det er også en god idé at finde ud af hvor meget du må tage og hvor ofte. Det ville være ærgerligt, hvis du kommer til at tage for lidt og det ikke hjælper, eller at komme til at tage for meget.

Tal med andre der er i samme båd

Når du skal tage Cannabis olie for første gang, er det vigtigt, at du ved hvad du går ind til. Snak gerne med andre der har taget det, så du ved hvad det er for noget. Du kan måske også få nogle gode råd af dem du snakker med, om hvordan man bedst kan indtage det og hvad de foretrækker. Der findes både piller og olie, som du kan tage. Hvis du ikke har lyst til at tage det på den ene måde, kan du prøve med den anden måde. Det er helt op til dig selv. Det er derfor godt at finde ud af hvad man kan og derefter vælge den måde, som du føler dig allerbedst tilpas med. Om det så er at tage et par dråber under tungen, eller sluge det med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *